Kom i kontakt med oss

Road Trip – presidenter og cowboyer

Road Trip 2011

Road Trip – presidenter og cowboyer

Washington DC er en storby med over 8 millioner innbyggere. Det var forholdsvis enkelt å kjøre her, GPS’en fungerte utmerket vi plottet inn det Hvite Hus og fant lett et parkeringshus en 500 meter før (mellom parallell veiene 1500-1400 st på I st) som var en lett utgangspunkt.

Så gikk vi til Det Hvite Hus som ligger der godt bevoktet. Det er et utrolig vakkert bygg, men ikke veldig prangende. På avstand forsvinner det i bybildet. Vi så også kjøkkenhagen på bak siden og flere ekorn i parkområdet rundt.

Pigeon Forge:
Vi kom til Pigeon Forge, Tennessee etter ca. 60 mils kjøring på samme motorvei i en del timer. Det var et ganske så kjedelig stykke vei å kjøre gjennom hele staten Virginia, men vi byttet på å kjøre så det gikk jo greit. I Pigeon Forge skulle vi være i et par dager, så vi ville ha et OK sted å bo. Etter å ha forhørt oss litt rundt, så ble det til at vi valgte Pigeon River Inn. Det er stor konkurranse om overnattingssteder i Pigeon Forge, så det er forholdsvis rimelig her. Vi valgte et rom med jacuzzi til 69$ natta (ca. 370,- nok). Dette var et helt greit sted å bo..

Neste morgen skulle vi (forsøke) å komme oss opp tidlig for å kjøre ut i Smoky Mountains. Vi kom oss forholdsvis tidlig opp, men somlet masse med både det ene og det andre før vi fikk satt kursen mot Smoky Mountains. Vi kjørte til det høyeste punktet i The Smoky’s – Clingmans Dome. Her er man da på ca. 2,025 meter over havet. Flott utsikt i alle retninger.
Neste på programmet var å kjøre en ”auto route” i Cades Cove. Dette området er kjent for å ha et rikt dyreliv, og det anbefales å reise hit enten tidlig på morgenen eller sent på ettermiddagen om du vil se noe særlig med dyr. I og med at vi hadde somlet en del tidligere på dagen, så var det blitt ettermiddag før vi kom oss ned til Cades Cove. Det første vi så var et ekorn, så et rådyr og en kalkun(!). Etter å ha kjørt rundt i området en god stund, stoppet ved flere av attraksjonene der, så fikk vi også se den berømte svartbjørnen. Vi fikk et glimt av to eller tre bjørner.

Vi begynte å få dårlig tid, så vi måtte reise tilbake til Pigeon Forge. På kveldens program sto Dolly Parton’s Dixie Stampede. Da var det på med cowboyhatt og cowboy boots! Dette er et show med middag (som man må spise med fingrene) som eies av Dolly Parton. Forestillingen er i hovedsak en moderne Wild West revy, der publikum konkurrerer mot hverandre på en godmodig måte som «Sør» og «Nord».

Det er rundt 30 hester med i showet, dusinvis av skuespillerne, gris løp, kyllinger og bison okser. Alt i alt et morsomt og hyggelig show som det absolutt er verdt å få med seg om man er i området.

Nashville:
Vi kom oss av gårde fra Pigeon Forge tidlig. Eller det vil si, for sent til å spise frokost på hotellet siden den varte bare frem til klokken ni om morgenen. På reiseplanen var nå Country Musikkens hovedstad – Nashville. Her skal vi oppleve CMA Music Festival som er verdens største Country Festival med kjente artister som Brad Paisley, Alan Jackson, Toby Keith og mange, mange flere. Du kan lese mer om festivalen og CMT Music Awards som vi også fikk med oss på Country4you.Com.

Første dag i Nashville var varm…rundt 35 grader er litt i varmeste laget for kalde nordboere. Vi har ikke helt klart å venne oss til den varmen enda, så etter noen timer ute i solsteiken valgte vi å trekke oss tilbake til hotellrommet…her er det godt og kjølig! I kveld er det flere konserter på programmet, og det er det helt frem til søndag.

Fortsett å lese
Advertisement
Klikk for å kommentere

Kommenter dette innlegget

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Les mer i kategorien: Road Trip 2011

  • Finn billige flybilletter

Følg oss på Facebook

Populære artikler

  • Finn leiebil i USA
Till Toppen
error: Innholdet på denne siden er beskyttet!