Kom i kontakt med oss

Six Flags Great Adventure

Fornøyelser

Six Flags Great Adventure

05.06.2011
Vi kom oss ikke av gårde fra hotellet i Toms River før kl. 10.00. Det var godt å slappe av og ta den tiden det tok for å gjøre seg klar for Six Flags Great Adventure.

Vi hadde i grunn bare sett oss ut (og satt av tid til) å ta to berg-og-dal-baner, men i og med at det var lite folk i parken og lite venting, så ble vi der litt lenger. Vi fikk testet ut den helt nye stående banen ”Green Lantern”, der man er rundt 46 meter over bakken på det høyeste og holder en fart på ca. 100 km/t. Neste bane ut var den vi hadde gruet oss mest til: ”Kingda Ka”. Den er verdens høyeste berg-og-dal-bane som gjør 0 – 200 kmh på 3,5 sekunder! Du føler deg litt som en kanonkule der du blir skutt av gårde en liten strekning før loddrett opp til toppen som er 139 meter over bakken, før du blir sendt loddrett ned igjen med en twist. Den var helt sinnsyk- rett og slett. Inntil i fjor (2010) var den også verdens raskeste, men ble da slått av Formula Rossa i Ferrari World, Abu Dabi. Formula Rossa er pr. nå verdens raskeste med sine 240 kmh.

Etter Six Flags besøket, kjørte vi videre til Philadelphia. Selv om byen bare var en kort stopp på turen for å finne Geno’s Steak, som er et meget tradisjonsrikt gatekjøkken som bare serverer bagett med stek/ost og løk samt brus og pomefrittes som folk står i lange løer for å få kjøpt. Køen går unna på minutter og det er et sted de lokale kjenner godt. Vi fant ikke helt stedet til å begynne med da GPS’en ikke hadde riktig gateadresse inne, men fant fort ut at det var bare å spørre så fikk vi vei-forklaring. Byen virket svært sjarmerende og det vil ikke være noe problem å bruke en dag eller to her.

Vi kjørte videre mot Washington DC. Stoppet på et motell like før Washington for overnatting. Mer om det kommer i senere..

Fortsett å lese
Advertisement
Kan hende du også vil lese...
Klikk for å kommentere

Kommenter dette innlegget

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Les mer i kategorien: Fornøyelser

  • Finn billige flybilletter

Følg oss på Facebook

Populære artikler

  • Finn leiebil i USA
Till Toppen
error: Innholdet på denne siden er beskyttet!