Verdens største rodeoshow

Cheyenne Frontier Days startet i Cheyenne, Wyoming i USA i 1897. I dag er arrangementet betegnet som et av verdens største rodeoshow. Hvert år trekkes det bortimot 200.000 mennesker til det årlige arrangementet.

Det populære og tradisjonelle showet går over 10 dager siste hele uken i juli hvert år.

Et hav av opplevelser

Under den hektiske uken i det som blir kalt “Daddy of ‘Em All” er det store konserter med kjente artister. I 2016 spilte blant Kenny Chesney, KISS og Florida Georgia Line med flere. I 2017 er det blant andre Luke Bryan, Jason Aldean, The Bellamy Brothers og Little Big Town som står for den musikalske underholdningen.

Det er selvsagt et stort tivoli der med spennende og morsomme karuseller for store og små, spill og mangfoldige mat-boder. Wild West-show med Western ridning er selvsagt også.

Når vi kommer til mat-fronten så er spørsmålet, liker du pannekaker til frokost? Gjør du det? Da er du heldig. Fordi på dette arrangementet serveres det gratis pannekaker til frokost, mandag, onsdag og fredag. Det er Kiwanis som sponser dette og hele 40.000 besøkende benytter seg av tilbudet hvert år. I løpet av en uke blir over 100.000 pannekaker spist opp, sammen med over ett tonn skinke. Det blir også arrangert stor parade i byen under Rodeo-uken.

Flyshow

På onsdag i rodeo-uken holdes det årlige flyshowet med United States Air Force Thunderbirds.  «The Thunderbirds» har siden 1953, da de for første gang debuterte offentlig, hatt regelmessig show under rodeo-uken. Absolutt en opplevelse å få med seg om man er interessert i fly!

Besøkende fra hele verden

Cheyenne Frontier Days besøkes årlig av folk fra hele USA, men også internasjonale gjester har fått opp øynene for denne innholdsrike uken i juli. Besøkende legger seg gjerne inn på hotell eller motell, og mange kommer med bobiler. Temperaturen på denne tiden av året ligger stort sett på rundt 81 grader F (27 grader C).

En deilig og herlig sommeropplevelse som bare må oppleves om man er glad i hest, Cowboyer, Rodeo og Countrymusikk!

Cheyenne Frontier Days 2017 er 21-30 juli. For mer informasjon gå inn på www.cfdrodeo.com

Finn overnatting i Cheyenne, Wyoming under rodeo-uken: Klikk her
Finn rimelig leiebil gjennom vårt samarbeide med Auto Europe: Klikk her

Stikkord: , , , ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

error: Innholdet på denne siden er beskyttet!