Om USAguiden.no

USAguiden.no er en uavhengig nettside som blir drevet av USA-glade mennesker!

På USAguiden.no vil du finne tips og råd til steder, opplevelser, restauranter etc. i USA. Mesteparten er selvopplevd av oss som skriver.

Roy Skjellaug (admin) er i USA 3-4 ganger pr.år og opplever masse som gjerne blir skrevet ned her på USAguiden.no. Roy arrangerer også en årlig gruppereise til USA, da rettet mot musikkglade mennesker som ønsker å oppleve Blues, Rock og Country i Memphis og Nashville. Du kan lese mer om denne turen på vår «søsterside» Country4you.com

Sjekk også ut vår Westernbutikk på nett om du er ute etter Cowboy Boots, Cowboyhatt eller Westernskjorte.

Vi vil også gjøre deg oppmerksom på at nettsiden inneholder kommersielt innhold fra ulike leverandører. Inntektene fra disse leverandørene dekker kostnader til drift og vedlikehold av nettsiden. Et eventuelt overskudd vil bli brukt til nye USA-reiser slik at vi kan skrive om våre opplevelser på USAguiden.no.

Vi har selv valgt ut hvem vi ønsker å samarbeide med ut fra egne erfaringer. Vi samarbeider blant annet med Autoeurope, Hotels.com, Remembercard og Bank Norwegian.

Vi svarer mer en gjerne på spørsmål om din USA-ferie om det skulle være noe du skulle lure på, enten om det er roadtrips, billeie eller overnatting i USA. Kontakt oss enten på Facebooksiden vår, eller send oss en epost på post@USAGuiden.no. Vi har også opprettet en lukket Facebook-gruppe hvor man kan få tips, eller gi tips, om USA. Gruppen finner du her.

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms below to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

error: Alert: Innhold er beskyttet !!