Road Trip: Florida

29.03.3009
Endelig var dagen her som vi har ventet på så lenge! Vi skulle reise til Florida!

Vi reiste til Horten kvelden før avreise. Adina (vår søte og snille schæfer-valp) skal jo være Vestfolding for noen uker, så da var det fint at mamma kjørte oss til Torp tidlig søndag morgen.
Adina var med, og hun skjønte nok at vi skulle reise fra henne, for hun var litt småsur på oss..

Flyet til Amsterdam gikk helt fint. Er jo ikke lange flyturen det så…
Når vi kom til Amsterdam så vi på fligh tavlen at vårt fly var 1 time forsinket! Ja ja, tenkte vi – enda en time å vente. Det var jo lenge nok å vente ellers liksom – 5,5 time mellom flyvningene!
Men tiden gikk rasende fort. Jeg synes ikke vi fikk tid til annet en å se i et par butikker, ta en kaffe på Starbucks og lunch på Burger King, før det var på tide å gå til gate.
Flyreisen over Atlanteren gikk jo også fint. Nesten 10 timers flyvning over bare vann! Det sier litt hvor mye vann det finnes i Atlanteren…hehe

Vi landet på Miami Inlt. Airport en time forsinket. Flyplassen virket mer uoversiktlig nå en sist jeg var der. og det var ikke lett å finne frem til bilutleieselskapet. Jeg VISTE at de hadde vært der før, men nå hadde de tydeligvis lagt ned kontoret inne i selve flyplassen. Vi gikk på utsiden og så raskt at det var skytteltrafikk med buser for de forskjellige bilutleie selskapene. Hertz, Budget, Alamo og flere kjørte der omtrent hvert andre minutt. Avis som vi har valgt å leie bil fra denne gangen, var ikke å se. Vi så en avis buss som kom, men den var på andre siden så den kunne vi ikke ta. Vi ventet…og ventet…og ventet! Etter ca. 40 min. Så kommer endelig avis shuttle bussen! Vi var ikke videre imponerte over det der altså…
Endelig skulle vi få hentet ut leiebil i alle fall! Det var ikke allverden å velge imellom, men det ble til slutt en Chrysler Seebring cab. Den er stor og god å kjøre.

Så da var det å sette kursen mot Fort Lauderdale der vi skal være et par dager.
Vi fant frem til Angelas Beach Resort, men der var det ikke en sjel å se. Selv om klokken halv ti på kvelden…. Vi ringte til manageren, men der var det ikke svar å få. Enda vi ga beskjed om at vi kom sent når vi booket hotellet, så kom vi oss altså ikke inn på hotellet. Etter to timer venting kunne vi, og orket vi ikke å vente lenger. Vi var tross alt ganske så trøtte og slitne etter å ha vært på reisefot i nesten 20 timer. Vi kjørte rundt for å finne et nytt sten å bo. Mange dyre hoteller å velge mellom, men vi ønsket ikke å bo slik.
Det endte opp med et Super 6 Motell som ligger litt på utsiden av Fort Lauderdale. Det er billig og helt OK (foruten kakerlakker på badet..hehe).
Vi blir her bare i dag, og forsøker å ta en prat med de hos Angeles igjen…

Nå skal vi ut å nyte solen og varmen! Endelig!

30.03.2009 Vi forsøkte i dag igjen å få kontakt med folket på Angelas Beach Resort. Etter en stund fikk vi tak i folk der, og hun beklaget at vi ikke hadde fått tak i henne. Vi hadde derimot bestemt oss for å ikke overnatte neste natt der, så vi var i grunn bare ute etter å sjekke at de krediterte oss for oppholdet. Det fikk vi, så da kjørte vi ut av Ft.Lauderdale. Det var deilig å kunne ta ned taket på bilen og cruise avgårde i sol og varme! Det er en herlig følelse å kjøre slik på de amerikanske veiene… Etter noen timer bak rattet, så har vi nå booket oss inn på et motell nær Kennedy Space Center. Dit skal vi i morgen for å hilse på alle aliens de har tatt med fra verdensrommet…hehe Rakettoppskytingen i morgen kveld har blitt utsatt til fredag kveld, så vi får se om vi tar turen tilbake hit for å se på oppskytingen da…i alle fall setter vi kursen mot Orlando i morgen ettermiddag. Vi stoppet også for å hente med oss noen kuponghefter (coupons). Amerikanerne er jo gale eller slike, og det er rabatter på alt fra overnatting til rabatt på McDonalds i disse heftene. De sparer deg for en del kroner, så husk å se etter slike hefter utenfor bensinstasjoner, McDonalds, butikker osv. Vi koser oss på ferie, og tenker på dere hjemme som vasser i snø.. To be continued…..

31.03.2009
Vi sjekket ut av motellet rundt kl. 11. Kjøreturen til Kennedy Space Center var unnagjort på noen minutter.

Vi stoppet på Wendy’s for frokost, og så var det å utforske Kennedy Space Center.
Vi testet ut «Shuttle launch experience» som simulerer en oppskyting av rakett, Imax kino med «Walking on the moon» og mye mer rakettstoff. Det er et enormt område NASA har her, og det var også flere alligatorer å se langs veien ut til Kennedy Space Center. Området er jo også kjent for å være et veldig bra naturreservat.

Etter en del timer her, så satte vi kursen mot Orlando. Her skal vi få med oss flere av fornøyelsesparkene, og vi blir her frem til søndag. Det ble egentlig en dag mer en vi hadde tenkt oss, men vi tenkte oss ikke helt om når vi booket oss inn på hotellet…hehe

Hoteller i Orlando er en billig fornøyelse. Akkurat som det var i Las Vegas når jeg var der, så er det stor konkurranse og enorm hotellkapasitet. Vi bor her for kr. 463,- pr. Dag for oss begge. Hotellet ligger sentralt langs International Drive, og vi ser rett over i en av parkene fra vårt vindu i 6 etasje.

01.04.2009
Dagen ble satt av til besøk i den ene av Universal Studios parkene her i Orlando. I morgen blir det park #2 (Islands of adventure).

Vel, tilbake til dagens fornøyelser…Vi har fått med oss det meste i løpet av dagen i Universal Studios. Det vil si: Shrek i 4-D, Revenge of the Mummy (vår favoritt), Jaws, Men In Black, Twister, E.T. Adventure, Terminator 2 og sist men ikke minst, den nyeste atraksjonen i Universal Studio – The Simpsons Ride. Den er ganske så tøff!

Teknologien er fantastisk, og man kan jo bare lure på hvordan dette utvikler seg i løpet av noen år. Snart er det vel ikke noe «ekte» berg&dalbaner igjen – bare 3-D og 4-D attraksjoner..

Vi spiste ribs på verdens største Hard Rock Cafe. Det smakte godt etter å ha trasket rundt i parken i ca. 8 timer..

Vi avsluttet dagen med en handlerunde på Wallmart SuperCenter…nå ser vi bare frem til i morgen for enda mer morsomheter..

02.04.2009
I dag var det park #2 i Universal Studios – «Islands of adventure» sin tur til å få besøk av oss..

Det så ut fra morgenen av å bli en ganske så overskyet dag, så vi «glemte» å smøre oss inn med solkrem…hehe…det var jo ikke videre smart. Litt ut på dagen kom solen for full styrke, og temperaturen nærmet seg 30. Vi kjente at i ettermiddag blir vi nok røde som tomater, men gjorde vi noe med den….?…nææ…hehe

Universal parken er morsom nok den, med Supermann i 3-D, Hulk berg&dalbane, Jurasic Park m.m. Vi brukte ikke så lang tid i denne parken som vi gjorde i den i går, så ved tre-tiden var vi i grunn forsynte. Da bestemte vi oss for å reise ut til flyplassen for å bytte bilen.
Den var godt brukt for å si det mildt, selv om den kun hadde gått 20 000 km. Vi byttet den til en Mitsubishi Eclipse Convertible. Den er morsom å kjøre, så selv om vi får mindre plass i den så får den duge resten av ferien. Avis har kuttet ut å leie ut Mustang cab, så det var ikke noe håp å få den bilen dessverre. Det får bli hos Hertz neste gang da i alle fall dersom vi skal ha en slik bil…det er jo ikke allverden med plass i disse cab’ene så.

I morgen blir det en ny fornøyelsespark. Vi har ikke helt bestemt oss enda for hvilken, men det står mellom to Disney parker – Disney World Epcot Center eller Disney’s Hollywood Studios som visstnok skal være vesentlig bedre en Universal Studios film park..
Været er tålig greit her. Det er stort sett opphold, men vi har hatt noen skikkelige skyllebøtter med regn også. Varmt og godt er det også, det ligger stort sett mellom 25-30 grader…

Vi savner Adina hjemme da, men vi får jo oppdateringer fra mor om at hun har det bra…så da beroliger vi oss med det. Hun skal i alle fall skjemmes godt bort når vi kommer hjem. Det er mye rart og spennende amerikanerne har til hund her..

03.04.2009 Dagen var satt av til Disneys Epcot. Epcot Center er en av temaparkene i Disney World. Her er informasjon og opplevelser for barn og voksne. I Epcot finner man for eksempel 11 land i miniatyr, deriblant den norske paviljongen. Vi ble vel ikke veldig imponert over parken i grunn. Hadde det ikke vært for Mission:Space Attraction , Test Track og den norske paviljongen med stavkirke, Akershus festning, melkesjokolade og norske bunader, så kunne vi i grunn ha spart oss for denne parken.

04.04.2009 I dag våknet vi og lurte på om vi orket å traske rundt i enda en fornøyelsespark. Vi har gått noen mil i løpet av de siste 3 dagene, så vi lurer på om vi skal droppe å reise til Hollywood Studios for heller å ta en tur på et stort Factory Outlet like i nærheten her for å shoppe litt. Uansett så skal vi reise videre i morgen. Da setter vi kursen mot vestkysten…

05.04.2009 Bye,bye Orlando…for denne gang. Etter en god natt søvn var vi klare for noen timer bak rattet. Vi kjørte til Laguna Beach, som ligger ikke så langt fra grensen til Alabama. Her kan man tydelig se effekten av den dårlige økonomien i USA. Det er som å kjøre gjennom en spøkelsesby. Husene er tomme, og «til salgs» skiltene står overalt. Butikker og restauranter er nedlagt, men strendene er fremdeles like fine.. Vi bestemte oss for å kjøre videre i og med at det var gudsforlatt der. Vi satt kursen mot Mexico Beach….men det var akkurat det samme der, så vi fortsatte å kjøre…og kjøre… Vi stoppet i Port St. Joe for å spise. Vi TENKTE kanskje at vi skulle overnatt der, men den gang ei…vi kjørte videre! Klokken ti på kvelden fant vi et motell langs veien som vi stoppet på. Nå er vi på et lite koselig sted som har et fryktelig vanskelig navn – Apalachicola. Vi har kjørt over 75 mil i dag, så det skal bli godt med en god natts søvn nå… I morgen regner vi med å kjøre til Crystal River. Der kan man snorkle med sjøkuer, så vi får se hvor kaldt det er i vannet før vi eventuelt dypper kroppene ut i elven der. GPS er noe dritt på «bygda» her i USA. Den lurte oss ut på en grusvei…eller rettere sagt, en grusvei som jeg trodde vi ikke skulle komme oss ut igjen fra. Det ble mer og mer sporete, mer vann lags og i «veien», og totalt øde…til slutt så snudde vi og kjørte tilbake….puh.

06.04.2009 Vi har i dag kjørt fra Apalachicola til Tarpon Springs. Det er en kjøretur på ca. 45 mil. Vi stoppet i Crystal River for å sjekke ut hva sjøkuene drev med. Vi hadde egentlig tenkt å snorkle med dem, men i og med at vi kom dit litt sent på ettermiddagen, så nøyde vi oss med å se på dem fra land. Det er noen fascinerende skapninger som kan veie opp til 400-550 kg og kan bli 3 meter lange. De spiser kun grønt, så det er trygt å bade med dem…Vi får se om vi ikke får snorklet med dem senere på turen..

07.04.2009 Fra Tarpon Springs kjørte vi først til Clearwater Beach. Det er en herlig hvit sandstrand der, men i og med at det blåste kald vind bestemte vi oss for å kjøre videre. Vi kjørte innom blant annet Treasure Island, St. Pete Beach og Fort de Soto County Park. Der så vi også to delfiner som lekte seg ute i sjøen… Vi har nå stoppet for overnatting like ved Busch Gardens, og her har vi nå spist en bedre middag på en italiensk restaurant som heter Oliven Garden. Nå skal vi ha en god natt søvn og være klar for noen halsbrekkende berg og dalbaner i morgen.

08.04.2009 Denne dagen var satt av til enda en fornøyelsespark – Busch Gardens i Tampa. Vi kom oss forholdsvis tidlig inn i parken, men selv om det var tidlig var det masse folk der allerede. Det er jo tross alt starten på påsken, så folk har fri. Godt var det da at vi hadde kjøpt oss «Quick Queue» kort for dagen. Dette koster litt ekstra, men det er absolutt verdt det dersom man ikke er så veldig glad i å stå i køer (noe vi ikke er så særlig glade i). Vi gikk forbi hundrevis av ventende folk i køene, så vi regner med å ha spart over 4 timer i kø for alle attraksjonene vi har tatt.. Busch Gardens er også en stor Zoo. Vi så tigere, nesehorn, zebraer og masse andre dyr der… Hovedmålet med dagen var dog berg og dalbanene. Vi fikk med oss det meste der…det vil si: Montu, SheiKra,Gwazi og Kumba pluss Congo River Rapids som gjorde oss ganske så våte. En morsom dag med fart og spenning altså.. Etter ca. 7 timer i Busch Gardens kjørte vi til Anna Maria Island. Det er en herlig liten øy som vi kommer til å utforske nærmere i morgen. Vi rakk akkurat frem til Anna Maria Island til å få med oss solnedgangen på stranden der….og for en vakker solnedgang! Sanden her knirker når man går på den…og den er kritthvit! Varmen er også på vei tilbake etter et par dagen med «kulde» (har vært ned mot 15-16 grader….brrr). Vi kjører antageligvis videre til Sanibel Island i morgen ettermiddag. Der er det planlagt at vi skal være i 3 dager…vi får se hva det blir til.

09-10.04.2009 Tydelig at det er påske her langs vestkysten av Florida ja! Amerikanere selv ferierer jo ofte langs vestkysten av Florida, og når det nå er påske så skrus prisene opp betraktelig. Torsdag kjørte vi til Sanibel Island. Planen var jo å overnatte der i noen dager, men det ble skrinlagt når det billigste vi fant var 150 dollar for ei natt. Vi kjørte derfor videre til Fort Myers Beach. Ikke det at det var så veldig mye mindre folk der…eller særlig billigere, men vi fant nå et motell som ga oss en OK pris for ei natt. Hadde det ikke vært for en steinhard madrass i senga, så hadde vi sikkert blitt der et par dager for her var det virkelig flott! Vi fikk med oss enda en vakker solnedgang også.. I dag, fredag, har vi kjørt videre til Naples. Her har vi booket oss inn på et hotell for et par dager. Det er kort vei til stranden, og været er herlig! Temperaturen i dag har ligget rundt 30, så vi koser oss! Kveldens middag ble inntatt på «Red Lobster». Nydelig fersk hummer, med biff til (ja, det er sant) smakte utrolig godt. Billig var det også…hjemme ville sikkert en slik middag kostet nærmere 1500,- , mens her kostet den ca. 400,- Nå skal vi sove litt før det blir total avslapping i morgen på stranden…

11-13.04.2009
Naples er en herlig by! Her vil vi bo når vi blir gamle! Det ble en dag ekstra her siden det er så flott og trivelig her. Mandag reiser vi dog videre. Da skal vi ut i sumpområdene i Everglades for å se på dyrelivet der. Det blir både gåtur/sykkeltur ut i området der, samt en «airboat» for å se seg litt grundigere rundt i sumpene…vi håper jo å se noen alligatorer der blant annet.

I dag har vi vært på stranden…igjen. Det er noen virkelig flotte strender her. I går fikk vi med oss solnedgangen ute på Naples Pier. Det var fantastisk flott…og spesielt flott når det er delfiner som hopper rundt like ved Piren.

13-15.04.2009
Vi kom oss opp sånn passe tidlig avreisedagen i Naples. Vi skulle jo ut i Everglades, og dyrelivet er på sitt beste fra morgenen av. Første stopp på turen var «Shark Valley». Der ble vi med på Tamiami Trail tur. Det er en åpen buss som tok oss med på en 2 timer rundtur med flere stopp for å se på dyre- og plantelivet, og ca. 10 min. stopp ved et observasjonstårn halveis på turen. Her ser vi mange alligatorer, skilpadder og fugler….

Etter dette kjørte vi videre til «Gator Park». Der skulle vi ut med airboat i Everglades. Når vi kom dit kjente jeg meg igjen. Det var den samme operatøren som jeg var på tur med ut i Everglades for 6 år siden…
Vi bestemte oss for at vi allikevel skulle bruke denne operatøren i stedet for å bruke tid på å finne en annen. Jeg viste jo at det var denne operatøren som blir anbefalt av mange reisebøker, samt at jeg var fornøyd sist gang jeg brukte den… Det ble en fin 40-45 min. Tur ut i sumpene. En del alligatorer å se, samt et rikt fugleliv…

Turen videre gikk til Key Largo. Her var planen at vi skulle være et par dager for å dykke, men vi ombestemte oss…vi ble der kun en natt. Vi får se om vi tar en dag i Key Largo på vei tilbake i stedet… Vi fortsatte videre nedover Florida Keys.

Vannet blir klarere…og varmere jo lenger ut vi kommer! Vi stoppet ved en liten strand langs veien – Veteran’s Memorial Park. Her var det laaaaaaang-grunt! Wenche vandret ca. 100 meter rett ut i havet, og vannet rakk henne bare til magen. Jeg sto trykt på land å speidet etter hai og tok bilder (eller: jeg hadde ikke på badetøy). Etter en times tid på stranden der kjørte vi videre til Bahia Honda State Park. Her er en av USA’s beste strender. Det ble en times tid stopp her også. Vi fikk badet og solet oss litt før vi igjen tok ned taket på bilen for å kjøre videre…

Key West er neste stopp. Key West er det sørligste punktet i USA, og man er faktisk nærmere Cuba her en Miami… Her slet vi litt med å finne overnatting…eller det vil si, vi slet med å finne overnatting til FORUFTIG pris. Alt koster litt mer her nede på Key West, så overnatting i området 200 – 500 dollar (1300 – 3300 nok.) pr. Natt er ganske vanlig.

Vi fant til slutt et motel i sidegaten til Duval Street (der alt skjer her i Key West) til 140 dollar natten. Vi tok rommet for en natt nå i første omgang, så får vi se om vi blir noe lengre. Etter å ha satt tingene være på rommet var vi klare for å utforske byen. Klokken nærmet seg solnedgang, og det betyr jo folkefest på Mallory Square her i byen. Hver kveld når solen faller på himmelen er det tid for feiring i Hemingways rike. Da rusler man med alle andre ned til Mallory Square hvor det er solfest hver eneste kveld. Her finner du linedansende hunder, gjøglere, fakirer, gatemusikanter og spåkoner. Alle slåss om oppmerksomheten i det solen sakte synker ned i Mexico-gulfen….

Siden jeg har vært her i Key West før, så husket jeg at det var ganske så lurt å stikke av fra Mallory Square litt før solnedgangen var komplett dersom vi skulle ha et håp om å få oss en matbit på en av restaurantene i byen…og det var i grunn like greit siden solen forsvant bak noen skyer der den var på vei ned i horisonten..ikke så mye å se på det.

Vi vandret opp Duval Street, forbi Sloppy Joe’s Bar (Hemnigsways stampub), Jimmy Buffett`s Margaritaville m.flere. Vi stoppet på Hard Rock Cafe for å spise der. Akkurat når vi var ferdig med å spise og klare til å gå, så åpnet himmelen seg….det var liksom ikke LITT regn som kom heller, så vi ble søkkvåte på vei hjem.

Nå skal vi sove litt, så får vi se hva morgendagen bringer…

15-17.04.2009
Det ble to netter i Key West. Vi byttet til et annet hotell rett over gaten siden det første hotellet var en pest og plage…hehe..vond seng, dårlig aircondition, bråk utenfra osv. Best Western hotellet like ved siden av var da mye bedre…og da selvfølgelig litt dyrere..

Vi booket båttur ut til Dry Tortugas. Det er en ca. To timers båttur som tok oss nesten 70 miles / 112.9 km ut til fortet. Fortet ligger vest for Key West og består av en klynge av sju korallrev kalt Dry Tortugas. Disse revene utgjør Dry Tortugas National Park. Kjent for sine berømte fugl og marine liv, og legender av pirater og forliste gullskatter. Dry Tortugas National Park er den største av det 19. århundres Amerikanske kystfort.

Etter å ha sett bare vann i over to timer, dukker fortet opp. Det er et merkelig syn i grunn, for det ser ut som om fortet vokser opp fra havet. USA begynte byggingen av fortet i 1846. Det ble imidlertid aldri helt ferdigstilt.

Fort Jefferson, som det heter, ble brukt som fengsel under borgerkrigen. Her var blant annet desertører fengslet. Det er også her 4 menn dømt for delaktighet i President Abraham Lincoln’s drap i 1865 ble holdt fengslet.

Noen flotte strender rundt der er det også, så det ble litt snorkling på oss der. Det er noen «coral heads» der som det er yrende liv rundt, men bortskjemte som vi er med snorkling i Thailand, så var ikke dette allverden å se på..

Tilbake på brygga i Key West bestemte vi oss for å kjøre tilbake til Key Largo. Her blir vi et par dager for å blant annet dykke i John Pennekamp Coral Reef State Park, USAs første undervannsreservat og den tilgrensende Key Largo National Marine Sancturay. Disse gir beskyttelse til 55 skjøre koraller og nesten 500 forskjellige fiskearter. Etter et par dager her setter vi kursen mot Miami Beach. Der blir vi til vi skal reise hjem igjen..

18.04.2009
Det ble enda en natt i Key Largo. Grunnen er pga. Prisene på overnatting på Miami Beach. Prisene synker med opptil 50% fra søndag, så da kunne vi likegodt være en ekstra dag her i Key Largo :-)

I dag har vi dykket på verdens tredje største korallrev. Vi reiste ut med en dykke båt kl. 08.00 i dag morges. Det var satt av to dykk på to forskjellige rev. Det var i grunn alt for mange dykkere på båten, så det var litt kaotisk til tider..dykkene var vel heller ikke allverden (tror vi er litt for bortskjemte med dykkingen i Thailand).

I morgen reiser vi til Miami Beach. Der blir vi resten av ferien…som har gått alt for fort!

19-22.04.2009
Vi er nå på Miami Beach. Etter noen runder rundt for å finne overnatting, så endte vi opp på «Blue Moon Hotel» som ligger like ved Ocean Drive. Det er jo der alt skjer, så man kan si vi bor sentralt her nå de siste dagene..

Mandag og tirsdag ble det shopping…vi er nå helt ødelagte i bena etter å ha trasket rundt på «Sawgrass Mills» i 7 timer på mandag og 9 timer(!!) på tirsdag.

Sawgrass Mills er et av USA’s største «Factory Outlets» med over 350 butikker samlet på et område. Veien rundt selve området strekker seg til over 5 km. Her er det egne butikker for blant annet Nike, Adidas,Gap, Hugo Boss, Guess osv. you name it!

Det går for det meste i klær, men det er også mange andre butikker der som har alt fra klokker til kofferter og capser. Vi har i alle fall fått shoppet ganske så mye. Jeg har kjøpt meg ny koffert…og den er SVÆR! Den blir nok ganske så sikkert full når vi skal pakke for hjemreisen…vi er faktisk litt bekymret på om vi får med oss alt i bilen ut til flyplassen..hehe

Nå slapper vi av på hotellet etter shoppingen. Onsdag blir nok satt av til å slappe av på stranden. MULIG det blir en tur til et annet shoppingområde som ligger like utenfor Miami. Der er det flere store butikker som har alt av fra interiør til…ehh, mere klær! Vi får se om vi orker. Vi har dog veldig lyst til å få med oss en Sears butikk før vi reiser da. Vi har jo sett på tv at Sears butikker har masse «stæsj» som vi liker…

23-24.04.2009
Etter noen deilige dager her på Miami Beach, er nå tiden kommet for å reise hjem. Vi har hatt en fantastisk ferie med mange fine opplevelser i løpet av 4 uker her i Florida. Flyet vårt går fredag kveld (to i natt for dere hjemme i Norge), og vi lander i Sandefjord ved fem tiden i morgen ettermiddag. Da venter Adina på oss der…skal bli festlig å se om hun kjenner oss igjen.

Bilen vi har hatt her har jeg lyst til å ta med meg hjem…hehe..har lite lyst til å levere den tilbake! Den første bilen var også god, men Mitsubishi Eclipse cab’en har vært helt topp å kjøre…og det er jo en helt riktig bil å kjøre her i Florida: uten tak! Vi har nå tilbakelagt over 2950 kilometer i ferien….

Takk til dere som har fulgt oss på turen! Bilder fra turen kan du se ved å klikke her…

Comments 2

 1. Bjørn says:

  Meget bra skrevet og dokumentert.Er det mulig å få den totale prislappen (alt inkl.)ved ankomst Sandefjord…

  Vi reiser over i år San fran. Los Angeles, Las Vegas, Orlando, Key West, Fort Lauderdale.

  Håper på en tilbakemelding??

  • USAguiden says:

   Heisann Bjørn,

   Nå begynner det å bli en stund siden vi gjorde denne turen, så noen kostnader til deg har jeg dessverre ikke. Denne turen ble gjennomført i påsken. Da er det generelt vesentlig dyrere med overnattinger rundt omkring. Vi har vært i både Florida og California mange ganger siden denne turen ble gjennomført :)

   Skal dere kjøre fra LA til Fort Lauderdale? Det er en fin tur i så tilfelle. Har gjort det samme selv. Ser dere skal til San Francisco også, så det er en heftig tur dere skal begi dere ut på…

   Mvh
   Roy – USAguiden.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms below to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

error: Alert: Innhold er beskyttet !!