Atlanta kan bli mer enn et stoppested!

0
224

Atlanta er muligens ett av de aller mest populære stedene å enten mellomlande med fly, eller hente leiebilen for å kjøre til destinasjoner slik som Tennessee. Den sentrale plasseringen i en vakker region av USA gjør Atlanta til et perfekt stoppested, da en rekke flyvninger rutes gjennom denne amerikanske storbyen.

Allikevel er praksisen med å kun gjøre Atlanta til et stoppested meget synd. Dette er tross alt hjembyen til Coca Cola, CNN, USA sitt største akvarium, Mercedes Benz Stadium, og mye mer. Neste gang du vurderer en USA tur, og Atlanta enten fungerer som mellomlanding eller byen der du plukker opp leiebilen, så bør du vurdere å ta innover deg alle de inntrykkene byen byr på!

World of Coca Cola – Paradis for deg som elsker Cola!

Det er vanskelig å nevne attraksjoner i Atlanta uten å påpeke at dette er Coca Cola sin hjemby. John S Pemberton fant her opp den mystiske oppskriften til det som skulle bli verdens mest populære brus. I 1990 åpnet World of Cola dørene, slik at offentligheten kunne få en innsikt i historien bak den magiske brusen.

Ved besøk hos denne attraksjonen kan du få et innblikk i hvordan Coca Cola lages, se gamle artefakter, oppleve magien bak brusen, og ikke minst prøvesmake Coca Cola sine produkter fra hele verden! Her kan du nemlig smake så mange prøver du måtte ønske av brus som produsenten leverer på alle jordas kontinenter!

CNN – En av verdens største kilder til nyheter

CNN har vært mye omdiskutert de siste årene, men få kan argumentere mot at dette er et av verdens største nyhetsbyrå. De startet sin reise tilbake i 1980 midt i kjernen av Atlanta. I dag har de vokst til å bli anerkjent internasjonalt. For å virkelig oppleve hvor profesjonelle CNN er, så kan en såkalt studio tour her anbefales.

Denne guidede opplevelsen tar deg nemlig gjennom hvordan CNN lager og publiserer sine nyheter. Fra nyhetene kommer inn, til reportere som leser fra telepromptere, og ikke minst når alt skal sendes live til flere titalls millioner seere, så får du her et innblikk. Dessuten er det verdt å nevne at turguiden vil ta deg med på verdens lengste rulletrapp!

Georgia Aquarium – Perfekt for barn som elsker dyr!

Kanskje kan de to ovennevnte alternativene virke mer passende for voksne. Har du barn med deg på turen, så bør du heller reise til Georgia Aquarium. Dette er USA sitt aller største akvarium, og totalt huser det over 100,000 forskjellige dyr! Det er med andre ord blant de største i verden.

Besøker du akvariet før lunsj, så er det gjerne ikke så mange mennesker her. Da kan du selv velge å gå rundt og observere dyrene, eller se på et show eller to med delfiner, seler, og andre artige dyr!

Mercedes Benz Stadium – Amerikansk og europeisk fotball under ett tak

At europeisk fotball, eller soccer som de kaller det i USA, skulle klare å samle over 70,000 mennesker i en stadion, var for mange en fjern drøm bare noen år tilbake. Atlanta United gjør derimot dette ukentlig i Mercedes Benz Stadium. Dessuten, resten av året samler Atlanta Falcons like mange tilskuere til dyst i NFL – nemlig amerikansk fotball.

Selv om du ikke skulle være sportsinteressert, så vil størrelsen og fasilitetene til denne stadion unektelig imponere deg. Dette er ikke bare hjem til 2 store idrettslag, men også et arkitektonisk mesterverk!

Opplev Atlanta i dag!

I stedet for å se på Atlanta som kun et stoppested, så kan du besøke deres mange attraksjoner. World of Coca Cola, CNN, Georgia Aquarium, og Mercedes Benz Stadium er bare en håndfull av opplevelsene du bør få med deg neste gang du er i Atlanta!

Søk etter rimelig fly til Atlanta hos Momondo herSøk etter rimelig overnatting i Atlanta her

Leave a reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.