Kom i kontakt med oss

Chattanooga – En natt med spøkelset Mary

Kultur og Underhodning

Chattanooga – En natt med spøkelset Mary

Det kan av og til være spennende med et avbrekk fra hotellkjedene og heller sjekke inn på en opplevelse! Det var nettopp det vi gjorde etter en uke på hotell i Nashville. Vi kjørte ned til Chattanooga hvor vi sjekket inn på en 84 år gammel damp-båt.

Båten fikk i 1927 navnet Delta Queen, og den gikk i trafikk helt frem til 2008. Året etter gikk Delta Queen til kai i Chattanooga hvor hun siden har fungert som et flytende hotell.

Lugaren var liten, men hadde to senger og eget bad. Etter innsjekk gikk turen opp til båtens bar hvor en hyggelig betjening serverte oss øl og gode fortellinger om båtens historie. Her kom det frem at vår nabolugar fremdeles var bebodd av den nå avdøde Mary Green. Mary var kaptein på skipet på 40-tallet, og har tydeligvis ennå ikke gitt slipp på båtlivet da hun nå spøker for ansatte og gjester. Ikke fritt for at vi nå ble spente på om Mary ville komme og spøke for oss.

Vi tok oss god tid til å bli kjent på båten, og det var virkelig en flott atmosfære på den gamle damen. Det ble også tid til en bli-kjent-tur rundt om i Chattanooga før vi på kvelden kom tilbake til skipet og lugaren.

Etter en god natts søvn kunne vi konstatere at vi ikke hadde hatt besøk av Mary, men jo, noen lyder fra nabolugaren hadde vi hørt.

Ved utsjekk kunne de fortelle oss at «No Sir, ingen har bodd i den lugaren i natt. Kanskje var det Kaptein Mary dere hørte»

[sws_blue_box box_size=»600″]**Tips & Fakta**

Chattanooga ligger et par timers kjøring sør-øst for Nashville og bare få minutter fra grensen til Georgia.

Delta Queen Hotel ligger på 100 River Street, Chattanooga, TN 37405 og vi betalte ca 800 kroner for 2 voksne i en lugar med 2 enkeltsenger.

[/sws_blue_box]

Fortsett å lese
Advertisement
Klikk for å kommentere

Kommenter dette innlegget

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Les mer i kategorien: Kultur og Underhodning

  • Finn billige flybilletter

Følg oss på Facebook

Populære artikler

  • Finn leiebil i USA
Till Toppen
error: Innholdet på denne siden er beskyttet!