Cheyenne Frontier Days

Verdens største rodeoshow

0
3469

Cheyenne Frontier Days startet i Cheyenne, Wyoming i USA i 1897. I dag er arrangementet betegnet som et av verdens største rodeoshow. Hvert år trekkes det bortimot 200.000 mennesker til det årlige arrangementet.

Det populære og tradisjonelle showet går over 10 dager siste hele uken i juli hvert år.

Et hav av opplevelser

Under den hektiske uken i det som blir kalt “Daddy of ‘Em All” er det også store konserter med kjente artister og band. I år var det blant andre Lady Antebellum, Rascal Flatts, Josh Turner, Miranda Lambert, Keith Urban og Tim McGraw med flere som sto for den musikalske underholdningen.

I 2018 var det blant andre Nickelback, Toby Keith, Florida Georgia Line, Eric Church og Dierks Bentley som spilte.

Det er selvsagt et stort tivoli der med spennende og morsomme karuseller for store og små, spill og mangfoldige mat-boder. Wild West-show med Western ridning er det selvsagt også.

Når vi kommer til mat-fronten så er spørsmålet, liker du pannekaker til frokost? Gjør du det? Da er du heldig. For på dette arrangementet serveres det gratis pannekaker til frokost, mandag, onsdag og fredag. Det er Kiwanis som sponser dette og hele 40.000 besøkende benytter seg av tilbudet hvert år. I løpet av en uke blir over 100.000 pannekaker spist opp, sammen med over ett tonn skinke.

Det blir også arrangert stor parade i byen under Rodeo-uken som er verdt å få med seg.

Flyshow

På onsdag i rodeo-uken holdes det årlige flyshowet med United States Air Force Thunderbirds.  «The Thunderbirds» har siden 1953, da de for første gang debuterte offentlig, hatt regelmessig show under rodeo-uken. Absolutt en opplevelse å få med seg om man er interessert i fly!

Besøkende fra hele verden

Cheyenne Frontier Days besøkes årlig av folk fra hele USA, men også internasjonale gjester har fått opp øynene for denne innholdsrike uken i juli. Besøkende legger seg gjerne inn på hotell eller motell, og mange kommer med bobiler. Temperaturen på denne tiden av året ligger stort sett på rundt 81 grader F (27 grader C).

En deilig og herlig sommeropplevelse som bare må oppleves om man er glad i hest, Cowboyer, Rodeo og Countrymusikk!

Cheyenne Frontier Days 2019 var mellom 19-28 juli.  Dato for 2020 og 2021 er:

2020: 17-26. Juli
2021: 16-25. Juli

For mer informasjon gå tilwww.cfdrodeo.com

Finn overnatting i Cheyenne, Wyoming under rodeo-uken: Finn overnatting her
Finn rimelig leiebil gjennom vårt samarbeid med Auto Europe: Søk leiebil her

Leave a reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.