Orlando

Orlando, Stedet for hele familien!

0
20034

Ofte når en skal velge ferie så prøver man å velge en ferie som dekker alle sine behov. Dette er svært vanskelig og nesten umulig, men vi tør å påstå at Orlando, Florida er det stedet hvor alle dine behov blir dekket, uansett om du er liten eller stor. I Orlando har du alt du trenger, alt i fra fornøyelsesparker til noen av verdens beste golfbaner. Dessverre så er USA assosiert med å være en dyr ferie og vi skal heller ikke påstå at dette er ett billig ferie tips.

Vi forteller deg hvordan du kan få en billigst mulig ferie i Orlando, Florida.
Det som er en godt gjemt hemmelighet i Norge er at det går veldige mange charterfly fra de britiske øyer direkte til Orlando. Av og til så havner disse flybillettene på salg og da kan du gjøre ett kjempe kupp. Du bør alltid sjekke Expedia før du bestiller flybillettene, da det ofte er gode rabatter på kjøp av fly & hotell sammen.

Når du skal til Orlando, så er du NØDT til å leie deg en bil, dette fordi både taxi, shuttle og andre alternative transporter koster ganske mye sammenlignet med det å leie en bil. Leiebil i Orlando er ikke dyrt og kanskje dette er muligheten du får til å kjøre en Ford Mustang eller en cab? Dessuten så har du med leiebil muligheten til å oppleve litt mer av Florida ved å kjøre ut av Florida, noe som vi kommer tilbake til senere. Søk priser på leiebil hos Auto Europe her.

Orlando er kanskje ett av de stedene i verden med flest hoteller og leiligheter for turister, dette betyr også en jungel for deg som turist. Vi anbefaler ett hotell på det sterkeste og det er hotellet som blir omtalt som «Delta Orlando Lake Buena Vista» også kalt «The Pineapple Hotel» på grunn av den store ananasen som tidligere var plassert utenfor hotellet. Dette hotellet ligger i Lake Buena Vista som har mye å by på og ikke minst ligger det sentralt. Dette hotellet ligger ved en av hovedårene i Florida så litt støy må påregnes. Prisene ligger midt på treet, ca 100 USD per natt. Dette hotellet ligger veldig nærme Disney parkene og er derfor ett meget godt utgangspunkt for en billig ferie. Sjekk ut hotellet på Hotels.com her


Det å spise ute i Orlando er helt fantastisk, i Orlando kan du spise billig,bra og ikke minst veldig trygt. Vi vil anbefale å ta en tur på Hilton hotellet i Orlando og prøve en japansk spesialitet; teppanyaki. Her får du en egen kokk som lager maten mens du ser på. Dette er underholdning og god mat for veldig lite penger. I tillegg så er det ett must å besøke ett Steakhouse når du er i USA, få en skikkelig biff «The American Way». Florida er det nærmeste du kommer karibien på Amerikansk fastland, derfor anbefaler vi også at du besøker Bahama Breeze, hvor du får mat i fra karibien, servert i fantastiske omgivelser til en svært billig penge. Hvis dere føler for å spare inn på matbudsjettet så kan dere besøke McDonalds i Downtown Orlando som har blitt kåret til den mest spesielle McDonalds i hele verden. Her har du en restaurant som har ALT og i tillegg så er restauranten fylt opp med spill for barna.

Aktiviteter i Orlando er ikke vanskelig, det er faktisk vanskelig velge blant alle muligheten, vi anbefaler alle ett besøk til Disney parkene, spesielt da Magic Kingdom og Animal Kingdom. I tillegg til de parkene er det også en Disney park som for oss nordmenn er ganske morsom å ta en titt på, nemlig EPCOT. I EPCOT finnes det nemlig en norsk del hvor det er ett «norsk» bakeri ,en «norsk» restaurant hvor du kan møte Disney Prinsessene og ikke minst Maelstrøm, en tur igjennom Norge med ett vikingskip . Det spesielle med denne delen er at alle som jobber der er nordmenn. Hvis du velger å besøke Maelstrøm, så husk og s at du er norsk så får du & ditt følge ett eget vikingskip.

HPW Bilde

Harry Potter World – Orlando

En veldig fin opplevelse for familien som anbefales er å leie en båt i Downtown Disney i noen timer og seil nedover kanalen for å se de mange fantastiske resortene og kanskje stoppe opp og ta ett bad i ett av de mange badelandene som finnes langs med kanalen. I Orlando har du heller ikke bare Disney World men du har også Universial Studios (Harry Potter World åpnet her i 2010) og Sea World for å nevne noen. Her gjelder det å velge ut hvor du vil ta med din familie, da det å oppleve alt er umulig og ikke minst veldig dyrt. Du bør sette av en dag pr. park.

Som tidligere nevnt så anbefaler vi å leie en bil, ikke bare fordi at det er store avstander mellom attraksjonene i Orlando men også fordi at det finnes en del «gratis» aktiviteter utenfor Orlando. Da tenker vi mest på de fantastiske strendene som Florida har. Dere kan enten velge Cocoa Beach eller Daytona Beach som ligger på østsiden, hvor dere kan leie surfebrett til barna og instruktør mens dere ligger på stranda å slikker litt sol. Ett annet sted som er verdt å anbefale er St. Pete Beach som ligger ved Mexicogolfen. Ett helt fantastisk sted, som passer perfekt til å slappe av og samle opp energi etter noen hektiske dager i Orlando sine fornøyelsesparker. En annen aktivet som er like morsom for de små og de store er å ta en tur i sumpene med en viftebåt, her kan du oppleve alligatorer og ikke minst det fantastiske mangfoldet av fugler som finnes i Florida.


Save on Orlando's Best Theme Parks!

Kort oppsummert så har Orlando alt du måtte ønske av aktiviteter og Florida er en veldig barnevennlig stat. For å få en billig ferie så gjelder det å planlegge og ikke prøve å oppleve alt men tilpass ferien etter deres behov og velg hva dere vil se. Det lønner seg også å ikke planlegge for mye, husk at dette er en ferie og at dere skal slappe av!

Sjekk prisene på fly, hotell og leiebil på Expedia.no

Leave a reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.